fbpx

HOW TO: Tonijn van de BBQ

Een tonijnsteak is onwijs lekker van de bbq. Stook het vuur goed op en maak van die mooie grillstrepen. Blijf erbij, want een paar minuutjes zijn genoeg en je wilt absoluut geen te gare tonijn. Een kerntemperatuur van 38 is prima voor dit heerlijke stukje vis.

Ingrediënten:
– Tonijn steak van ongeveer 2 cm dik
– Citroen
– Verse gemalen zwarte peper
– Grof gemalen zeezout

Bereidingswijze:
1. Tonijn steak kort aan weerszijden op de barbecue dichtschroeien

2. Zorg ervoor dat de tonijn niet door en door gaar wordt. Houdt ongeveer 5 minuten aan.

3. Haal de steak van de barbecue en besprenkel deze met citroensap en strooi er peper en zout op.

https://social.tippr.nl/how-to-tonijn-van-de-bbq

Laatste artikelen

Lekker500 top 50 restaurants

De Lekker500 is een toonaangevende Nederlandse restaurantgids die jaarlijks de 500 beste restaurants van het land beoordeelt en rangschikt. In de editie van Lekker500 2025 zijn...

Waarom Salsa’s een Must Zijn op de Menukaart

Salsa’s zijn een veelzijdige en smaakvolle toevoeging aan elk menu, en steeds meer ondernemers ontdekken hun potentieel. Of het nu gaat om frisse, fruitige...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg