fbpx

HOW TO: Tonijn van de BBQ

Een tonijnsteak is onwijs lekker van de bbq. Stook het vuur goed op en maak van die mooie grillstrepen. Blijf erbij, want een paar minuutjes zijn genoeg en je wilt absoluut geen te gare tonijn. Een kerntemperatuur van 38 is prima voor dit heerlijke stukje vis.

Ingrediënten:
– Tonijn steak van ongeveer 2 cm dik
– Citroen
– Verse gemalen zwarte peper
– Grof gemalen zeezout

Bereidingswijze:
1. Tonijn steak kort aan weerszijden op de barbecue dichtschroeien

2. Zorg ervoor dat de tonijn niet door en door gaar wordt. Houdt ongeveer 5 minuten aan.

3. Haal de steak van de barbecue en besprenkel deze met citroensap en strooi er peper en zout op.

https://social.tippr.nl/how-to-tonijn-van-de-bbq

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg