fbpx

HOW TO: Zelf granola maken

Zin om mee te gaan in de all day breakfast trend of wil je gewoon een extra ontbijt gerecht op de kaart? Deze granola maak je gewoon in de pan en is vlug klaar. Heerlijk in de yoghurt met vers fruit.

Wat heb je nodig:
– Zonnebloemolie
– Havervlokken
– Grof gehakte noten
– Honing
– Kaneel

Hoe maak je het:
1. Verhit een pan met wat zonnebloem olie en laat het goed heet worden.
2. Voeg de havervlokken toe (hoe veel past en nodig is)
3. Voeg de noten toe en laat het een beetje kleuren. Blijf bij de pan, want het kan gauw verbranden!
4. Voeg vervolgens een beetje honing toe, schep het goed door elkaar en zet het vuur wat lager
5. Als laatste voeg je de kaneel toe en laat je het nog even kort op het vuur staan.
6. Tadá! Zelfgemaakte granola.

Super snel klaar en simpel om te maken. Met een beetje foodstyling heb je een instagramwaardig én gezond ontbijt voor je gasten klaarstaan.

https://social.tippr.nl/how-to-zelf-granola-maken

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg