fbpx

Ijs dat niet smelt

Het zogenaamde Kanazawa Ice wordt nu door heel Japan verkocht. Een lokale banketbakker kreeg de opdracht een nieuw soort dessert te maken met de polyfenol uit aardbeien, waaruit een bijzondere ontdekking uit voortvloeide. Polyfenol is een stof die ervoor zorgt dat water en olie minder goed scheiden. Toen de banketbakker het aardbei-extract aan het dessert toevoegde, ging het stollen. En zo kwamen ze per ongeluk tot een bijzondere ontdekking: niet-smeltend ijs. Super handig voor al die warme zomerdagen waarop je gasten met plakkerige handen rondlopen van al dat heerlijke (maar smeltende) ijs!

https://social.tippr.nl/ijs-dat-niet-smelt

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg