fbpx

Ijs dat niet smelt

Het zogenaamde Kanazawa Ice wordt nu door heel Japan verkocht. Een lokale banketbakker kreeg de opdracht een nieuw soort dessert te maken met de polyfenol uit aardbeien, waaruit een bijzondere ontdekking uit voortvloeide. Polyfenol is een stof die ervoor zorgt dat water en olie minder goed scheiden. Toen de banketbakker het aardbei-extract aan het dessert toevoegde, ging het stollen. En zo kwamen ze per ongeluk tot een bijzondere ontdekking: niet-smeltend ijs. Super handig voor al die warme zomerdagen waarop je gasten met plakkerige handen rondlopen van al dat heerlijke (maar smeltende) ijs!

https://social.tippr.nl/ijs-dat-niet-smelt

Laatste artikelen

Met elke kilo koffie plant je één boom

Café Intención Is duurzaamheid voor jouw horeca-zaak belangrijk? Maak dan kennis met het nieuwe schaduwbomenproject van Café Intención. Voor elke verkochte zak Café Intención Café...

Eilles Tee

J.J.Darboven Het thee assortiment van Eilles biedt zowel klassieke als trendgerichte theespecialiteiten. Alleen de fijnste theesoorten van de beste theetuinen voldoen aan de hoge eisen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg