fbpx

In 8 weken tijd een ‘eigen koe’ serveren

Duurzaamheid, zero waste en aandacht voor je omgeving zijn onderwerpen waar we ons tegenwoordig gelukkig steeds meer mee bezig houden. Het Rotterdamse restaurant Meat, in samenwerking met boerderij Lindenhoff in 8 weken tijd een ‘eigen koe’ serveren. Door alle delen van de koe te verwerken in kwalitatieve vleesgerechten willen zij food waste tegengaan. Op deze manier willen zij zo min mogelijk voedsel verspillen en hun gasten laten zien hoeveel goede en smaakvolle gerechten er uit één koe kunnen komen!’ Vleeschcafé Meat wilt zich inzetten voor een goed én duurzaam voedselsysteem.

Bron: Horecatrends

https://social.tippr.nl/in-8-weken-tijd-een-eigen-koe-serveren

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg