fbpx

Infusions

Een infusie is een aftreksel van planten, dat wordt verkregen door het daarop gieten van (vaak kokend) water of olie. Het is tevens de aanduiding voor deze bereidingswijze.

Het proces wordt toegepast op planten waarvan de gewenste op te lossen stoffen vluchtig zijn of makkelijk in water of olie oplossen. Bij de bereiding van een infusie wordt water of olie van de gewenste temperatuur over de kruiden gegoten, waarna het mengsel moet trekken.

Bron: wikipedia

https://social.tippr.nl/infusions

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg