fbpx

Infusions

Een infusie is een aftreksel van planten, dat wordt verkregen door het daarop gieten van (vaak kokend) water of olie. Het is tevens de aanduiding voor deze bereidingswijze.

Het proces wordt toegepast op planten waarvan de gewenste op te lossen stoffen vluchtig zijn of makkelijk in water of olie oplossen. Bij de bereiding van een infusie wordt water of olie van de gewenste temperatuur over de kruiden gegoten, waarna het mengsel moet trekken.

Bron: wikipedia

https://social.tippr.nl/infusions

Laatste artikelen

Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca

Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...

Eiwitten in frisdrank?

XXL Nutrition Gasten zoeken steeds vaker naar verfrissende, gezonde alternatieven die passen binnen een actieve levensstijl. Op het terras, na een workout of gewoon als...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg