We houden van biertjes en we houden van wijntjes, net als gasten. Maar met alleen een glas bier of een wijntje red je het haast niet meer om gasten naar je café te krijgen. Je moet iets doen waardoor mensen het de moeite vinden om naar je toe te komen. Kijk in je omgeving of daar behoefte aan is. Speciaalbieren, zijn ontzettend hip en gewild. Zonder speciaal biertjes zit je eigenlijk met lege handen. Gasten willen meer proeven en ontdekken. Net als bij wijn. De normale huiswijn doet het niet altijd zo goed meer. Gasten willen een verhaal horen en meegenomen worden in de wereld van onontdekte wijnen en bieren.
Is wijn en bier niet meer genoeg?
https://social.tippr.nl/is-wijn-en-bier-niet-meer-genoeg
Laatste artikelen
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
TIPPR-team - 0
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre outfits tijdens het Eurovisie...
NIEUW! Hügli Premium sauzen
TIPPR-team - 0
Hügli
Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...
Insight
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.