We houden van biertjes en we houden van wijntjes, net als gasten. Maar met alleen een glas bier of een wijntje red je het haast niet meer om gasten naar je café te krijgen. Je moet iets doen waardoor mensen het de moeite vinden om naar je toe te komen. Kijk in je omgeving of daar behoefte aan is. Speciaalbieren, zijn ontzettend hip en gewild. Zonder speciaal biertjes zit je eigenlijk met lege handen. Gasten willen meer proeven en ontdekken. Net als bij wijn. De normale huiswijn doet het niet altijd zo goed meer. Gasten willen een verhaal horen en meegenomen worden in de wereld van onontdekte wijnen en bieren.
Is wijn en bier niet meer genoeg?
https://social.tippr.nl/is-wijn-en-bier-niet-meer-genoeg
Laatste artikelen
On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa
TIPPR-team - 0
Bresc
Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...
Chipotle & Bell Pepper Salsa
TIPPR-team - 0
Bresc
NIEUW in het assortiment: de Chipotle & Bell Pepper salsa van Bresc, dé smaakmaker voor een intense, rokerige beleving! Deze salsa combineert de rijke,...
Insight
Verduurzamen met (H)eerlijke Koffie: 5 Tips
Duurzaamheid in de horeca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met slimme, haalbare aanpassingen maak jij jouw koffievoorziening groener en toekomstbestendig....
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.