fbpx

Kefir, healthy, functional

Kefir is een dikvloeibare melkdrank die naast een koolzuur ook een zeer licht alcoholgehalte heeft, is echter een exoot onder de zuivelproducten en zeker lekker met papaya.
Om kefir te maken heb je slechts twee ingrediënten nodig: melk en de zogenaamde kefirkorrels. Deze kefirkorrels zijn geen echte korrels, maar schimmel- en melkzuurbacterie-culturen, die er een beetje als bloemkool uitzien. Het wordt ook wel eens “yoghurtplantje” genoemd.
Het is een sprankelende friszure drank en gezonder dan zelfs rechtsdraaiende yoghurt.

https://social.tippr.nl/kefir-healthy-functional

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Aangezien elke cashewappel...

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg