fbpx

Koekje erbij?

Het leren kennen van je gast is een leuke uitdaging. Om die zo goed mogelijk te laten verlopen kun je je een paar dingen afvragen. Wil je gast alleen koffie of wil hij/zij er ook een koekje bij? Zodra gasten je koffiezaak binnenlopen, draait alles om de gastervaring. Ga na wat gasten qua sfeer, faciliteiten en diensten op prijs stellen in hun favoriete horecagelegenheden. Probeer elk mogelijk aspect af te gaan en vraag je ook af wat jij zelf fijn zou vinden.

https://social.tippr.nl/koekje-erbij-2

Laatste artikelen

Forecast Report 2025

De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg