fbpx

Koelkastindeling: de deur

1. Bovenste plank
eieren, boter, kaas. Vooral boter blijft net iets zachter in de deur van de koelkast, waardoor het smeren makkelijker gaat.

2. Middelste plank
Specerijen in hun originele verpakking.
Ketchup, chili saus, mosterd, zelfgemaakte mayonaise, barbecue saus
Vinaigrette in knijpflessen.

3. Onderste plank
Drinken: melk, sap, water, etc.

https://social.tippr.nl/koelkastindeling-de-deur

Laatste artikelen

Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour

Bidfood Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...

Van drukte naar duidelijkheid

Rabbit Messenger Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg