fbpx

Koelkastindeling: de deur

1. Bovenste plank
eieren, boter, kaas. Vooral boter blijft net iets zachter in de deur van de koelkast, waardoor het smeren makkelijker gaat.

2. Middelste plank
Specerijen in hun originele verpakking.
Ketchup, chili saus, mosterd, zelfgemaakte mayonaise, barbecue saus
Vinaigrette in knijpflessen.

3. Onderste plank
Drinken: melk, sap, water, etc.

https://social.tippr.nl/koelkastindeling-de-deur

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg