fbpx

Koelkastindeling: onderste bakken

De koelkast indelen is een kunst op zich en daarom hebben wij wat tips op een rijtje gezet. Met dit keer in de hoofdrol: de onderste bakken

1. Groenten
Opgeslagen in een plastic zakje waar nog een beetje lucht bij kan komen.
Broccoli, selderij, wortels, komkommers, asperges, radijsjes, etc.

2. Kruiden
Peterselie, bieslook, tijm, basilicum (in de zomer), rozemarijn. En ga maar door. Houd onze TIPPR app in de gaten voor tips hoe je je kruiden langer goed kunt houden. Wij vinden het namelijk te gek als voedselverspilling tegen wordt gegaan én jij ook nog eens minder hoeft uit te geven.

https://social.tippr.nl/koelkastindeling-onderste-bakken

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg