fbpx

Koelkastindeling: onderste bakken

De koelkast indelen is een kunst op zich en daarom hebben wij wat tips op een rijtje gezet. Met dit keer in de hoofdrol: de onderste bakken

1. Groenten
Opgeslagen in een plastic zakje waar nog een beetje lucht bij kan komen.
Broccoli, selderij, wortels, komkommers, asperges, radijsjes, etc.

2. Kruiden
Peterselie, bieslook, tijm, basilicum (in de zomer), rozemarijn. En ga maar door. Houd onze TIPPR app in de gaten voor tips hoe je je kruiden langer goed kunt houden. Wij vinden het namelijk te gek als voedselverspilling tegen wordt gegaan én jij ook nog eens minder hoeft uit te geven.

https://social.tippr.nl/koelkastindeling-onderste-bakken

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg