fbpx

Koelkastindeling: onderste schap

De koelkast indelen is een kunst op zich en daarom hebben wij wat tips op een rijtje gezet. Met dit keer in de hoofdrol: het onderste schap.

1. Rauw vlees
Bief, steak, buikspek, worst. Noem maar op. Zorg dat het goed verpakt is en op een bord ligt, om druppelen te voorkomen.

2. Rauwe vis
Het beste is natuurlijk om vis meteen te serveren, maar mocht je het moeten bewaren dan is dit een goede plek. Ook goed verpakt en op een schaal.

3. Melk en andere zuivelproducten als deze.
Dus melk, zure room. cottage cheese, roomkaas, crème fraîche

https://social.tippr.nl/koelkastindeling-onderste-schap

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg