fbpx

Koelkastindeling: onderste schap

De koelkast indelen is een kunst op zich en daarom hebben wij wat tips op een rijtje gezet. Met dit keer in de hoofdrol: het onderste schap.

1. Rauw vlees
Bief, steak, buikspek, worst. Noem maar op. Zorg dat het goed verpakt is en op een bord ligt, om druppelen te voorkomen.

2. Rauwe vis
Het beste is natuurlijk om vis meteen te serveren, maar mocht je het moeten bewaren dan is dit een goede plek. Ook goed verpakt en op een schaal.

3. Melk en andere zuivelproducten als deze.
Dus melk, zure room. cottage cheese, roomkaas, crème fraîche

https://social.tippr.nl/koelkastindeling-onderste-schap

Laatste artikelen

Fish Tales Conserveria: vraag nu een gratis sample aan.

Fish Tales Perfect voor de horeca, want deze nieuwe blikjes zijn niet alleen smaakvol, maar ook een eyecatcher op tafel.  Fish Tales Conserveria: Ontdek een wereld...

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg