fbpx

Koelkastindeling: onderste schap

De koelkast indelen is een kunst op zich en daarom hebben wij wat tips op een rijtje gezet. Met dit keer in de hoofdrol: het onderste schap.

1. Rauw vlees
Bief, steak, buikspek, worst. Noem maar op. Zorg dat het goed verpakt is en op een bord ligt, om druppelen te voorkomen.

2. Rauwe vis
Het beste is natuurlijk om vis meteen te serveren, maar mocht je het moeten bewaren dan is dit een goede plek. Ook goed verpakt en op een schaal.

3. Melk en andere zuivelproducten als deze.
Dus melk, zure room. cottage cheese, roomkaas, crème fraîche

https://social.tippr.nl/koelkastindeling-onderste-schap

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg