fbpx

Koffie sommeliers

De werelden van koffie en wijn liggen dichter bij elkaar dan je misschien zou denken. De manier waarop beide producten geteeld, geplukt of geoogst worden is vrijwel hetzelfde.Vandaar dat de gastronomen en wijnkenners van uit de hele wereld hun krachten bundelen voor de beste smaaksensaties. Met verschillende onderzoeken kunnen we tegenwoordig onze expertise telkens vergroten en krijgen we steeds meer inzichten in welke factoren bijdragen aan het beste kopje koffie.

https://social.tippr.nl/koffie-sommeliers

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg