fbpx

Koffiesommeliers

De werelden van koffie en wijn liggen dichter bij elkaar dan je misschien zou denken. Beide werelden hebben een aantal raakvlakken. De manier waarop beide producten geteeld, geplukt of geoogst worden is vrijwel hetzelfde. Daarnaast zijn er veel overeenkomsten tussen de specifieke serveervoorschriften en de proefmethoden. Vandaar dat de gastronomen en wijnkenners van uit de hele wereld hun krachten bundelen voor de beste smaaksensaties. Het streven naar perfectie gaat tegenwoordig steeds verder. Met verschillende onderzoeken kunnen we tegenwoordig onze expertise telkens vergroten en krijgen we steeds meer inzichten in welke factoren bijdragen aan het beste kopje koffie.

https://social.tippr.nl/koffiesommeliers

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg