fbpx

Koffiesommeliers

De werelden van koffie en wijn liggen dichter bij elkaar dan je misschien zou denken. Beide werelden hebben een aantal raakvlakken. De manier waarop beide producten geteeld, geplukt of geoogst worden is vrijwel hetzelfde. Daarnaast zijn er veel overeenkomsten tussen de specifieke serveervoorschriften en de proefmethoden. Vandaar dat de gastronomen en wijnkenners van uit de hele wereld hun krachten bundelen voor de beste smaaksensaties. Het streven naar perfectie gaat tegenwoordig steeds verder. Met verschillende onderzoeken kunnen we tegenwoordig onze expertise telkens vergroten en krijgen we steeds meer inzichten in welke factoren bijdragen aan het beste kopje koffie.

https://social.tippr.nl/koffiesommeliers

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg