fbpx

Kruiden Restjes Hergebruiken

Aan het einde van de dag heb je wel eens kruiden over. Weggooien is zonden, gebruik ze voor een tweede ronde.
Doe alle kruiden in een vijzel, giet hier langzaam stikstof ijs op en maak de kruiden fijn in de vijzel.
De kruiden kun je daarna heerlijk gebruiken als garnering voor een topping van een cocktail, als toevoeging op een dessert of op een amuse. Denk wel goed na over de kruidenmix die je gebruikt voor je topping. Smaak explosie gegarandeerd.

Inspiratie credits: C-Amsterdam

https://social.tippr.nl/kruiden-restjes-hergebruiken

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg