fbpx

Kruiden Restjes Hergebruiken

Aan het einde van de dag heb je wel eens kruiden over. Weggooien is zonden, gebruik ze voor een tweede ronde.
Doe alle kruiden in een vijzel, giet hier langzaam stikstof ijs op en maak de kruiden fijn in de vijzel.
De kruiden kun je daarna heerlijk gebruiken als garnering voor een topping van een cocktail, als toevoeging op een dessert of op een amuse. Denk wel goed na over de kruidenmix die je gebruikt voor je topping. Smaak explosie gegarandeerd.

Inspiratie credits: C-Amsterdam

https://social.tippr.nl/kruiden-restjes-hergebruiken

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg