fbpx

Kruiden vershouden

Het is zo zonde om kruiden weg te gooien, maar toch gebeurt het erg vaak. Verpak daarom je verse kruiden in een stukje keukenpapier, dat je vooraf een beetje vochtig hebt gemaakt onder de kraan. Zo blijven de kruiden lekker fris in de koelkast. Een andere manier is om de verse kruiden met wat olijfolie in een ijsblokjesvorm te gieten en deze in te vriezen. Het blokje gooi je zo in de pan wanneer je de kruiden nodig hebt!

foto: uit Paulines Keuken

https://social.tippr.nl/kruiden-vershouden

Laatste artikelen

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...

Shiso in de Horeca?

Wat is Shiso?Shiso, ook wel bekend als Perilla, is een aromatisch kruid dat afkomstig is uit Azië en veel wordt gebruikt in de Japanse,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg