fbpx

Kwaliteit kost tijd

Nieuwe gerechten bedenken doe je niet zomaar. Het duurt een tijdje en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Een tip: gewoon volhouden! Soms doet een team er bij sommige cocktails wel een jaar over om ze te ontwikkelen. De innovatieve cocktails vertellen gasten een verhaal. Doorzettingsvermogen, vernieuwing en passen zijn de ingrediënten voor een perfect nieuw gerecht.

https://social.tippr.nl/kwaliteit-kost-tijd

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg