fbpx

Kwaliteit vs Snelheid

De gasten van tegenwoordig maken het ons niet makkelijker. Ze willen steeds sneller, goedkoper en makkelijkere maaltijden. Daarnaast is de goede kwaliteit belangrijker dan ooit en wordt je direct aan de digitale schandpaal genageld als dit niet het geval is. Hoe beweeg je als horecaondernemer mee met het serveren van snelle maar kwalitatieve gerechten? Gelukkig komen er steeds meer innovaties op de markt die met deze groeiende vraag om snelheid versus kwaliteit. Vooral als je kijkt naar innovaties op het gebied van keukengerei. De nieuwe technologie kan veel werk uit handen nemen. De innovatieve tools, machines en applicaties maken het werk voor de keukenprofessionals een stukje gemakkelijker. Steeds meer zal via applicaties gaan.

Bron: Foodinspiration

https://social.tippr.nl/kwaliteit-vs-snelheid

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg