Tijd is kostbaar, vooral in onze gehaaste cultuur waar we de hele dag bezig zijn met zoveel mogelijk voor elkaar krijgen in een kort tijdsbestek. Ook in de horeca merken we dat mensen steeds ongeduldiger zijn en snel maar goed eten willen. Tijdens diner, maar al helemaal tijdens de lunch. De tijd die gasten willen spenderen aan een lunch of diner wordt steeds korter. Bar, restaurant Sijf heeft hierop ingespeeld door een lunch-app te ontwikkelen waarbij de gasten die van tevoren een tafel hebben gereserveerd meteen een bestelling kunnen plaatsen en dan bij binnenkomst meteen hun lunch geserveerd krijgen en dus niet hoeven te wachten. Grootste reden voor het maken van de app is tijd, en het tekort aan tijd voor wachten op eten. Voor het bestellen van lunch in je pauze van werk kan de app erg handig zijn. Maar voor een lunch op je vrije dag lijkt de app misschien nog een stapje te ver. Voor je het weet sta je weer buiten.
Lunch-app om tijd te besparen.
https://social.tippr.nl/lunch-app-om-tijd-te-besparen
Laatste artikelen
Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit
TIPPR-team - 0
We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...
Drie soorten knoflook kort uitgelicht!
TIPPR-team - 0
Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Insight
Drie soorten knoflook kort uitgelicht!
Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak,...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.