Tijd is kostbaar, vooral in onze gehaaste cultuur waar we de hele dag bezig zijn met zoveel mogelijk voor elkaar krijgen in een kort tijdsbestek. Ook in de horeca merken we dat mensen steeds ongeduldiger zijn en snel maar goed eten willen. Tijdens diner, maar al helemaal tijdens de lunch. De tijd die gasten willen spenderen aan een lunch of diner wordt steeds korter. Bar, restaurant Sijf heeft hierop ingespeeld door een lunch-app te ontwikkelen waarbij de gasten die van tevoren een tafel hebben gereserveerd meteen een bestelling kunnen plaatsen en dan bij binnenkomst meteen hun lunch geserveerd krijgen en dus niet hoeven te wachten. Grootste reden voor het maken van de app is tijd, en het tekort aan tijd voor wachten op eten. Voor het bestellen van lunch in je pauze van werk kan de app erg handig zijn. Maar voor een lunch op je vrije dag lijkt de app misschien nog een stapje te ver. Voor je het weet sta je weer buiten.
Lunch-app om tijd te besparen.
https://social.tippr.nl/lunch-app-om-tijd-te-besparen
Laatste artikelen
Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?
TIPPR-team - 0
Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...
TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen
TIPPR-team - 0
We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Insight
Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?
Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken,...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.