Die geliefde macaron: we krijgen er geen genoeg van. Helaas wordt er ei voor gebruikt en is het voor veganisten dus een beetje jammer. En dat willen we niemand aandoen natuurlijk, want macarons zijn toch wel een geschenkje uit de hemel. Je maakt ze heel simpel vegan door het ei te vervangen. Een ei kun je prima vervangen door kikkererwtenvocht uit blik. Klinkt een beetje gek misschien, maar in het water van de kikkererwten zitten nog meer proteïne dan in het eiwit van een ei. Bovendien heb je dan ook geen kans op salmonella als je van het beslag snoept. Ideaal toch!
Maak eens vegan macarons!
https://social.tippr.nl/maak-eens-vegan-macarons
Laatste artikelen
Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour
TIPPR-team - 0
Bidfood
Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...
Van drukte naar duidelijkheid
TIPPR-team - 0
Rabbit Messenger
Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Insight
Wagyu Biefstuk Classificaties
Waarom A5 Wagyu de Beste Keuze is voor Horeca MargeWagyu biefstuk wordt wereldwijd geprezen om zijn malsheid, rijke smaak en...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.