fbpx

Macaron VS Macaroon

Voor eens en voor altijd: het verschil tussen macaroon en macaron

Macaroon [ma-ka-roon]
– Kokosnoot basis: gemaakt van gesnipperde kokosnoot, eiwit en suiker
– Makkelijk om te maken
– Knaperige en kleverige textuur

Macaron [ma-ka-ron]
– Amandel basis: gemaakt van amandelbloem, eiwit en suiker
– Moeilijk om te maken
– Delicate merengue textuur

https://social.tippr.nl/macaron-vs-macaroon

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg