Natuurlijk wil je graag de fijnste werknemers bij je restaurant houden, maar het salaris gaat vaak omhoog en dat kan horecaondernemers wel eens de kop kosten. Bepaal van tevoren hoe veel jij maximaal uit gaat geven aan salaris, zodat jij de onderneming zo gezond mogelijk kan houden. Men laat zich vaak leiden door emoties, maar die emoties kunnen wel zorgen voor te veel kosten. Investeer liever in goede apparatuur, zodat het voor de werknemers ook heerlijk blijft om te werken. Soms wil je een werknemer per se bij je houden, maar als dit ten koste kan gaan van je onderneming dan is het goed om een maximum salaris vast te stellen.
Maximum salaris
https://social.tippr.nl/maximum-salaris
Laatste artikelen
On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa
TIPPR-team - 0
Bresc
Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...
Chipotle & Bell Pepper Salsa
TIPPR-team - 0
Bresc
NIEUW in het assortiment: de Chipotle & Bell Pepper salsa van Bresc, dé smaakmaker voor een intense, rokerige beleving! Deze salsa combineert de rijke,...
Insight
Verduurzamen met (H)eerlijke Koffie: 5 Tips
Duurzaamheid in de horeca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met slimme, haalbare aanpassingen maak jij jouw koffievoorziening groener en toekomstbestendig....
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.