fbpx

Maximum salaris

Natuurlijk wil je graag de fijnste werknemers bij je restaurant houden, maar het salaris gaat vaak omhoog en dat kan horecaondernemers wel eens de kop kosten. Bepaal van tevoren hoe veel jij maximaal uit gaat geven aan salaris, zodat jij de onderneming zo gezond mogelijk kan houden. Men laat zich vaak leiden door emoties, maar die emoties kunnen wel zorgen voor te veel kosten. Investeer liever in goede apparatuur, zodat het voor de werknemers ook heerlijk blijft om te werken. Soms wil je een werknemer per se bij je houden, maar als dit ten koste kan gaan van je onderneming dan is het goed om een maximum salaris vast te stellen.

https://social.tippr.nl/maximum-salaris

Laatste artikelen

Fish Tales Conserveria: vraag nu een gratis sample aan.

Fish Tales Perfect voor de horeca, want deze nieuwe blikjes zijn niet alleen smaakvol, maar ook een eyecatcher op tafel.  Fish Tales Conserveria: Ontdek een wereld...

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg