Natuurlijk wil je graag de fijnste werknemers bij je restaurant houden, maar het salaris gaat vaak omhoog en dat kan horecaondernemers wel eens de kop kosten. Bepaal van tevoren hoe veel jij maximaal uit gaat geven aan salaris, zodat jij de onderneming zo gezond mogelijk kan houden. Men laat zich vaak leiden door emoties, maar die emoties kunnen wel zorgen voor te veel kosten. Investeer liever in goede apparatuur, zodat het voor de werknemers ook heerlijk blijft om te werken. Soms wil je een werknemer per se bij je houden, maar als dit ten koste kan gaan van je onderneming dan is het goed om een maximum salaris vast te stellen.
Maximum salaris
https://social.tippr.nl/maximum-salaris
Laatste artikelen
Drie soorten knoflook kort uitgelicht!
TIPPR-team - 0
Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag
TIPPR-team - 0
TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Insight
Drie soorten knoflook kort uitgelicht!
Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak,...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.