fbpx

Melk koken is echt niet minder goed

Met alle healthy gasten op de loer, kun jij qua kennis ook niet meer achterblijven. Een feitje over melk is daarom ook wel handig om te weten! Rauwe melk, afkomstig van melkveebedrijven, moet eerst gekookt worden om de bacteriën te doden. Als de melk eenmaal gepasteuriseerd is, kun jij er zelf voor kiezen of je het kookt of niet. Het is echt een heel grote fabel dat melk koken ten koste zou gaan van de kwaliteit van de melk en de voedingsstoffen in de melk. Gewoon doen dus!

https://social.tippr.nl/melk-koken-is-echt-niet-minder-goed

Laatste artikelen

Fish Tales Conserveria: vraag nu een gratis sample aan.

Fish Tales Perfect voor de horeca, want deze nieuwe blikjes zijn niet alleen smaakvol, maar ook een eyecatcher op tafel.  Fish Tales Conserveria: Ontdek een wereld...

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg