fbpx

Melk koken is echt niet minder goed

Met alle healthy gasten op de loer, kun jij qua kennis ook niet meer achterblijven. Een feitje over melk is daarom ook wel handig om te weten! Rauwe melk, afkomstig van melkveebedrijven, moet eerst gekookt worden om de bacteriën te doden. Als de melk eenmaal gepasteuriseerd is, kun jij er zelf voor kiezen of je het kookt of niet. Het is echt een heel grote fabel dat melk koken ten koste zou gaan van de kwaliteit van de melk en de voedingsstoffen in de melk. Gewoon doen dus!

https://social.tippr.nl/melk-koken-is-echt-niet-minder-goed

Laatste artikelen

TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn

Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg