Met alle healthy gasten op de loer, kun jij qua kennis ook niet meer achterblijven. Een feitje over melk is daarom ook wel handig om te weten! Rauwe melk, afkomstig van melkveebedrijven, moet eerst gekookt worden om de bacteriën te doden. Als de melk eenmaal gepasteuriseerd is, kun jij er zelf voor kiezen of je het kookt of niet. Het is echt een heel grote fabel dat melk koken ten koste zou gaan van de kwaliteit van de melk en de voedingsstoffen in de melk. Gewoon doen dus!
Melk koken is echt niet minder goed
https://social.tippr.nl/melk-koken-is-echt-niet-minder-goed
Laatste artikelen
TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn
TIPPR-team - 0
Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK
TIPPR-team - 0
In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Insight
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.