fbpx

Milieubewust? Laat het zien!

Het milieu staat tegenwoordig hoog op alle agenda’s. Duurzaam ondernemen in de horeca is een sterk groeiende ontwikkeling, die de komende jaren alleen maar belangrijker zal worden. Uit onderzoek blijkt dat 55 procent van de gasten bereid is extra te betalen voor producten van bedrijven die zich inzetten om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij en het milieu. Gasten zijn tegenwoordig zo veel met milieubewustheid bezig, dat jij als horeca professional zeker mag laten zien op welke gebieden jouw onderneming zich hiermee bezighoudt. Gooi het op je social media, duidt het aan in je zaak of zeg het rond.

https://social.tippr.nl/milieubewust-laat-het-zien

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg