Het milieu staat tegenwoordig hoog op alle agenda’s. Duurzaam ondernemen in de horeca is een sterk groeiende ontwikkeling, die de komende jaren alleen maar belangrijker zal worden. Uit onderzoek blijkt dat 55 procent van de gasten bereid is extra te betalen voor producten van bedrijven die zich inzetten om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij en het milieu. Gasten zijn tegenwoordig zo veel met milieubewustheid bezig, dat jij als horeca professional zeker mag laten zien op welke gebieden jouw onderneming zich hiermee bezighoudt. Gooi het op je social media, duidt het aan in je zaak of zeg het rond.
Milieubewust? Laat het zien!
https://social.tippr.nl/milieubewust-laat-het-zien
Laatste artikelen
Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour
TIPPR-team - 0
Bidfood
Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...
Van drukte naar duidelijkheid
TIPPR-team - 0
Rabbit Messenger
Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Insight
Wagyu Biefstuk Classificaties
Waarom A5 Wagyu de Beste Keuze is voor Horeca MargeWagyu biefstuk wordt wereldwijd geprezen om zijn malsheid, rijke smaak en...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.