fbpx

Milieubewust? Laat het zien!

Het milieu staat tegenwoordig hoog op alle agenda’s. Duurzaam ondernemen in de horeca is een sterk groeiende ontwikkeling, die de komende jaren alleen maar belangrijker zal worden. Uit onderzoek blijkt dat 55 procent van de gasten bereid is extra te betalen voor producten van bedrijven die zich inzetten om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij en het milieu. Gasten zijn tegenwoordig zo veel met milieubewustheid bezig, dat jij als horeca professional zeker mag laten zien op welke gebieden jouw onderneming zich hiermee bezighoudt. Gooi het op je social media, duidt het aan in je zaak of zeg het rond.

https://social.tippr.nl/milieubewust-laat-het-zien

Laatste artikelen

Duurzame Reiniging in de Horeca

Ecolab - MAXX Synbiotic Waarom duurzame reiniging in de Horeca? Ontdek de Kracht van SynbioticaAls horecaondernemer weet je hoe belangrijk schoonheid en hygiëne zijn. Maar...

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg