fbpx

Milieubewust? Laat het zien!

Het milieu staat tegenwoordig hoog op alle agenda’s. Duurzaam ondernemen in de horeca is een sterk groeiende ontwikkeling, die de komende jaren alleen maar belangrijker zal worden. Uit onderzoek blijkt dat 55 procent van de gasten bereid is extra te betalen voor producten van bedrijven die zich inzetten om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij en het milieu. Gasten zijn tegenwoordig zo veel met milieubewustheid bezig, dat jij als horeca professional zeker mag laten zien op welke gebieden jouw onderneming zich hiermee bezighoudt. Gooi het op je social media, duidt het aan in je zaak of zeg het rond.

https://social.tippr.nl/milieubewust-laat-het-zien

Laatste artikelen

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...

TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag

TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg