fbpx

Millennial Trend: Circulariteit Ondergrondse Koeling

Millennials in de horeca zijn steeds meer ecologisch verantwoord. We willen graag weten of er duurzame materialen zijn gebruikt. Een nieuw product is de ondergrondse koeling, die wordt gebruikt voor het bewaren van groente en wijn. Dit wordt door de natuur gekoeld, je hebt dus geen energie nodig. De lage grondtemperatuur in combinatie met koele lucht zorgt voor een constant klimaat in de ondergrondse kelder.

https://social.tippr.nl/millennial-trend-circulariteit-ondergrondse-koeling

Laatste artikelen

Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour

Bidfood Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...

Van drukte naar duidelijkheid

Rabbit Messenger Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg