fbpx

Millennial Trend: Circulariteit Ondergrondse Koeling

Millennials in de horeca zijn steeds meer ecologisch verantwoord. We willen graag weten of er duurzame materialen zijn gebruikt. Een nieuw product is de ondergrondse koeling, die wordt gebruikt voor het bewaren van groente en wijn. Dit wordt door de natuur gekoeld, je hebt dus geen energie nodig. De lage grondtemperatuur in combinatie met koele lucht zorgt voor een constant klimaat in de ondergrondse kelder.

https://social.tippr.nl/millennial-trend-circulariteit-ondergrondse-koeling

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg