fbpx

Millennial Trend: Circulariteit Ondergrondse Koeling

Millennials in de horeca zijn steeds meer ecologisch verantwoord. We willen graag weten of er duurzame materialen zijn gebruikt. Een nieuw product is de ondergrondse koeling, die wordt gebruikt voor het bewaren van groente en wijn. Dit wordt door de natuur gekoeld, je hebt dus geen energie nodig. De lage grondtemperatuur in combinatie met koele lucht zorgt voor een constant klimaat in de ondergrondse kelder.

https://social.tippr.nl/millennial-trend-circulariteit-ondergrondse-koeling

Laatste artikelen

Fish Tales Conserveria: vraag nu een gratis sample aan.

Fish Tales Perfect voor de horeca, want deze nieuwe blikjes zijn niet alleen smaakvol, maar ook een eyecatcher op tafel.  Fish Tales Conserveria: Ontdek een wereld...

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg