fbpx

Millennial Trend: Circulariteit Ondergrondse Koeling

Millennials in de horeca zijn steeds meer ecologisch verantwoord. We willen graag weten of er duurzame materialen zijn gebruikt. Een nieuw product is de ondergrondse koeling, die wordt gebruikt voor het bewaren van groente en wijn. Dit wordt door de natuur gekoeld, je hebt dus geen energie nodig. De lage grondtemperatuur in combinatie met koele lucht zorgt voor een constant klimaat in de ondergrondse kelder.

https://social.tippr.nl/millennial-trend-circulariteit-ondergrondse-koeling

Laatste artikelen

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg