fbpx

Millennial Trend: Circulariteit Ondergrondse Koeling

Millennials in de horeca zijn steeds meer ecologisch verantwoord. We willen graag weten of er duurzame materialen zijn gebruikt. Een nieuw product is de ondergrondse koeling, die wordt gebruikt voor het bewaren van groente en wijn. Dit wordt door de natuur gekoeld, je hebt dus geen energie nodig. De lage grondtemperatuur in combinatie met koele lucht zorgt voor een constant klimaat in de ondergrondse kelder.

https://social.tippr.nl/millennial-trend-circulariteit-ondergrondse-koeling

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Tapmachine

Jägermeister In de horeca is het bieden van een experience belangrijker dan ooit! Wil je jouw gasten de lekkerste ijskoude Jägemeister serveren en ook nog...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg