fbpx

Minder testostron en meer oestrogeen – vrouwen aan de top

Vrouwen zijn absoluut onmisbaar in de horeca, vooral ook in leidinggevende posities. Ze brengen nieuwe perspectieven, leiderschapsstijlen en een vleugje duurzaamheid naar de tafel. Minder testosteron en meer oestrogeen op de werkvloer bevordert dan ook een meer inclusieve werkomgeving en stimuleert duurzaamheid.

Kijk maar naar onze vrouwelijke horeca-TOPPRS. Of denk aan de vrouwelijke meesterkoks van Nederland zoals Margot Reuten en Angelique Scheimk. Daarnaast hebben we Annaline Doelen, een gepassioneerde vinoloog en eigenaresse van Wijnrestaurant Mes Amis in Maastricht. Laten we ook Therese Boer niet vergeten, met haar titel als SVH Wijnmeester en meestergastvrouw, als horecaondernemer van restaurant De Librije in Zwolle.

Vrouwen in de culinaire wereld zetten zich meer in voor vernieuwing, niet alleen bij het creëren van gerechten maar ook in de bedrijfsvoering. Ze omarmen technologie en spelen een cruciale rol in het aantrekken en behouden van talent, waaronder de Gen Z-generatie. Als horecaondernemer is het essentieel om vrouwen en Gen Z-medewerkers in het bedrijf te hebben. Door diversiteit te omarmen, vergroten ze niet alleen de creativiteit en effectiviteit van hun teams, maar zorgen ze er ook voor dat ze relevant blijven in een voortdurend veranderende markt.

Lees meer over Vrouwen aan de top via deze link.

https://social.tippr.nl/minder-testostron-en-meer-oestrogeen-vrouwen-aan-de-top

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg