Het is nog een hele kunst om met het brede scala aan wijnsoorten, een wijnkaart samen te stellen die onderscheidend is van andere horecabedrijven. Daar heeft het wijnconcept Cellar33 iets leuks op bedacht. De Cellar33 wijnwijzer geeft een overzicht van de te bestellen wijnen, maakt van iedere gast een wijnkenner en er is de optie om een mini-wijnproeverij te bestellen! Het meest innovatieve aan het concept is, dat mocht de wijn zó in de smaak vallen bij de gast, hij deze zelf kan bestellen voor thuis. Op die manier vergeten ze jouw horecabedrijf niet snel, en haal je er meer omzet uit!
Mini wijn proeverij
https://social.tippr.nl/mini-wijn-proeverij
Laatste artikelen
Duurzame Reiniging in de Horeca
TIPPR-team - 0
Ecolab - MAXX Synbiotic
Waarom duurzame reiniging in de Horeca? Ontdek de Kracht van SynbioticaAls horecaondernemer weet je hoe belangrijk schoonheid en hygiëne zijn. Maar...
Gratis naar de Horecava met TIPPR
TIPPR-team - 0
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...
Insight
Gratis naar de Horecava met TIPPR
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.