Het is nog een hele kunst om met het brede scala aan wijnsoorten, een wijnkaart samen te stellen die onderscheidend is van andere horecabedrijven. Daar heeft het wijnconcept Cellar33 iets leuks op bedacht. De Cellar33 wijnwijzer geeft een overzicht van de te bestellen wijnen, maakt van iedere gast een wijnkenner en er is de optie om een mini-wijnproeverij te bestellen! Het meest innovatieve aan het concept is, dat mocht de wijn zó in de smaak vallen bij de gast, hij deze zelf kan bestellen voor thuis. Op die manier vergeten ze jouw horecabedrijf niet snel, en haal je er meer omzet uit!
Mini wijn proeverij
https://social.tippr.nl/mini-wijn-proeverij
Laatste artikelen
TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag
TIPPR-team - 0
TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
A table gerechten
TIPPR-team - 0
Ardo
In een tijd waarin keukenpersoneel schaars is en de vraag naar snelle oplossingen toeneemt, biedt Ardo een assortiment bereide groenten dat perfect inspeelt op...
Insight
Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca
Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.