Het is nog een hele kunst om met het brede scala aan wijnsoorten, een wijnkaart samen te stellen die onderscheidend is van andere horecabedrijven. Daar heeft het wijnconcept Cellar33 iets leuks op bedacht. De Cellar33 wijnwijzer geeft een overzicht van de te bestellen wijnen, maakt van iedere gast een wijnkenner en er is de optie om een mini-wijnproeverij te bestellen! Het meest innovatieve aan het concept is, dat mocht de wijn zó in de smaak vallen bij de gast, hij deze zelf kan bestellen voor thuis. Op die manier vergeten ze jouw horecabedrijf niet snel, en haal je er meer omzet uit!
Mini wijn proeverij
https://social.tippr.nl/mini-wijn-proeverij
Laatste artikelen
Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour
TIPPR-team - 0
Bidfood
Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...
Van drukte naar duidelijkheid
TIPPR-team - 0
Rabbit Messenger
Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Insight
Wagyu Biefstuk Classificaties
Waarom A5 Wagyu de Beste Keuze is voor Horeca MargeWagyu biefstuk wordt wereldwijd geprezen om zijn malsheid, rijke smaak en...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.