fbpx

Mizuwari Cocktail

Het is de meest verkochte mix in Japan, en bestaat uit Japanse Whisky, ijs en water, bruisend of plat of ook wel whiskey soda genoemd. De Mizuwari is dorstlessend en wordt ook gedronken door gasten die niet zo van pure whisky houden.

In Londen is de Mizuwari heel populair aan het worden. Het maken van een Mizuwari lijkt eenvoudig maar de Japanners hebben er een heel ritueel van gemaakt.

Hoe maak je een Mizuwari?
– Gebruik een hoger gals en vul dit met uisklontjes
– Gebruik 1 deel Japanse whiskey
– Roer je de whisky dertien en een half keer door het glas. (halve keer hoort er bij en is typisch Japans

Een Mizuwari is in Japan een ritueel waar de handelingen en bewegingen heel belangrijk zijn voor het resultaat.

Tekstcredit: Mixed Grill

https://social.tippr.nl/mizuwari-cocktail

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg