fbpx

Nieuwe vestiging? Goedkoop is duurkoop.

Nieuwe zaak openen? Spannend! De vraag is natuurlijk: waar ga je deze openen? Een heleboel factoren spelen mee, waaronder het prijskaartje van het pand. Aan een goede locatie hangt helaas vaak een behoorlijke prijskaart. En hoe begrijpelijk het ook is om geld te willen besparen, toch is het belangrijk om niet te bezuinigen op je locatie. Als een locatie erg goedkoop is, heeft dat waarschijnlijk wel een reden. En die reden pakt bijna nooit positief uit. Als je het prijskaartje kunt betalen, dan kun je het beste gaan voor die toplocatie. Bovendien ben je met een mindere locatie ook meer kwijt aan advertentiekosten, en het kost veel meer tijd om een klantenbestand op te bouwen.

https://social.tippr.nl/nieuwe-vestiging-goedkoop-is-duurkoop

Laatste artikelen

Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour

Bidfood Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...

Van drukte naar duidelijkheid

Rabbit Messenger Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg