fbpx

Nieuwe vestiging? Goedkoop is duurkoop.

Nieuwe zaak openen? Spannend! De vraag is natuurlijk: waar ga je deze openen? Een heleboel factoren spelen mee, waaronder het prijskaartje van het pand. Aan een goede locatie hangt helaas vaak een behoorlijke prijskaart. En hoe begrijpelijk het ook is om geld te willen besparen, toch is het belangrijk om niet te bezuinigen op je locatie. Als een locatie erg goedkoop is, heeft dat waarschijnlijk wel een reden. En die reden pakt bijna nooit positief uit. Als je het prijskaartje kunt betalen, dan kun je het beste gaan voor die toplocatie. Bovendien ben je met een mindere locatie ook meer kwijt aan advertentiekosten, en het kost veel meer tijd om een klantenbestand op te bouwen.

https://social.tippr.nl/nieuwe-vestiging-goedkoop-is-duurkoop

Laatste artikelen

No Waste TOPPR trui

Cheffix Samenwerking Cheffix en TipprWij zijn Cheffix! Onze passie ligt in het vervaardigen van betaalbare, hoogwaardige kokskleding. Met 25 jaar ervaring in de textiel, dankzij...

‘More Horeca Success’ voor bezoekers én exposanten!

BBB Maastricht BBB Maastricht is dé horecavakbeurs die Nederlandse en Belgische horecaprofessionals verbindt in MECC Maastricht van 7 t/m 9 oktober 2024.Bezoekers kunnen zich verheugen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg