fbpx

Nieuwe vestiging? Goedkoop is duurkoop.

Nieuwe zaak openen? Spannend! De vraag is natuurlijk: waar ga je deze openen? Een heleboel factoren spelen mee, waaronder het prijskaartje van het pand. Aan een goede locatie hangt helaas vaak een behoorlijke prijskaart. En hoe begrijpelijk het ook is om geld te willen besparen, toch is het belangrijk om niet te bezuinigen op je locatie. Als een locatie erg goedkoop is, heeft dat waarschijnlijk wel een reden. En die reden pakt bijna nooit positief uit. Als je het prijskaartje kunt betalen, dan kun je het beste gaan voor die toplocatie. Bovendien ben je met een mindere locatie ook meer kwijt aan advertentiekosten, en het kost veel meer tijd om een klantenbestand op te bouwen.

https://social.tippr.nl/nieuwe-vestiging-goedkoop-is-duurkoop

Laatste artikelen

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...

Shiso in de Horeca?

Wat is Shiso?Shiso, ook wel bekend als Perilla, is een aromatisch kruid dat afkomstig is uit Azië en veel wordt gebruikt in de Japanse,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg