fbpx

Oergranen?

Als horecaondernemers zien we de waarde van het terugbrengen van oergranen in onze keukens. Deze oude graansoorten, zoals spelt, emmer, einkorn, kamut, teff, amaranth, quinoa en sorghum, zijn door de eeuwen heen nauwelijks veranderd, in tegenstelling tot de moderne, vaak genetisch gemodificeerde granen.

Deze authentieke granen onderscheiden zich niet alleen door hun rijke voedingswaarden, zoals een hoger gehalte aan vitaminen, mineralen en eiwitten, maar ook door hun unieke smaken en texturen. Hun minimale bewerking maakt oergranen tot een gezondere keuze die bovendien de biodiversiteit bevordert.

De toenemende populariteit bij chefs en consumenten die streven naar authentieke en duurzame voedingskeuzes, maakt ze een onmisbaar onderdeel van een vooruitstrevende keuken en sluit goed aan bij de regeneratieve product vraag.

https://social.tippr.nl/oergranen

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg