fbpx

Onmisbare verhoudingen op de werk (2)

Ook gasten krijgen het mee als de onderlinge verhoudingen op de werkvloer niet lekker lopen. In een gastvrij bedrijf draait het om de verhoudingen tussen álle mensen. Maar met welke verhoudingen moet je precies allemaal rekening houden?

1. Ondernemer – Medewerkers?
Hoe is de ondernemer met zijn medewerkers? Is er een goede verhouding? Is er respect en zorgt de ondernemer goed voor het personeel? Zijn er groeikansen?

2. Medewerkers – Gasten?
Hoe denken de medewerkers over de gasten? Wordt er over gasten gezeurd, of is men heel positief en bereid alles voor de gast te doen?

3. Medewerkers – Medewerkers?
Hoe is de sfeer onderling in het team? Gaan mensen collegiaal met elkaar om, hebben ze iets voor elkaar over en ontstaan er vriendschappen? Of kijkt iedereen tijdens het personeelseten alleen maar naar zijn eigen telefoon?

4. Medewerkers – Ondernemer?
En hoe zien de medewerkers de ondernemer? Werken ze graag voor hun baas, of is er veel strijd? Zijn de medewerkers tevreden en trots op het bedrijf en hun werkgever?

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/onmisbare-verhoudingen-op-de-werk-2

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg