fbpx

Onmisbare verhoudingen op de werk

Ook gasten krijgen het mee als de onderlinge verhoudingen op de werkvloer niet lekker lopen. In een gastvrij bedrijf draait het om de verhoudingen tussen álle mensen. Maar met welke verhoudingen moet je precies allemaal rekening houden?

1. Gasten – Medewerker
?Hoe denken je gasten over je medewerkers? Is er respect en waardering? Of zijn er veel klachten

2. Gasten – Gasten
?Voelen gasten onderling verbinding? Hoe staan bijvoorbeeld stamgasten bekend onder andere gasten? Vormt dat een drempel

3. Gasten – Ondernemer?
Hoe denken gasten over de ondernemer? Is er respect, is de ondernemer benaderbaar? Of wordt er over de ondernemer geroddeld…

4. Ondernemer – Gasten?
Hoe denkt de ondernemer over gasten? Vindt hij ze leuk en belangrijk of ziet hij ze als noodzakelijk kwaad?

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/onmisbare-verhoudingen-op-de-werk

Laatste artikelen

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg