fbpx

Onmisbare verhoudingen op de werk

Ook gasten krijgen het mee als de onderlinge verhoudingen op de werkvloer niet lekker lopen. In een gastvrij bedrijf draait het om de verhoudingen tussen álle mensen. Maar met welke verhoudingen moet je precies allemaal rekening houden?

1. Gasten – Medewerker
?Hoe denken je gasten over je medewerkers? Is er respect en waardering? Of zijn er veel klachten

2. Gasten – Gasten
?Voelen gasten onderling verbinding? Hoe staan bijvoorbeeld stamgasten bekend onder andere gasten? Vormt dat een drempel

3. Gasten – Ondernemer?
Hoe denken gasten over de ondernemer? Is er respect, is de ondernemer benaderbaar? Of wordt er over de ondernemer geroddeld…

4. Ondernemer – Gasten?
Hoe denkt de ondernemer over gasten? Vindt hij ze leuk en belangrijk of ziet hij ze als noodzakelijk kwaad?

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/onmisbare-verhoudingen-op-de-werk

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg