fbpx

Op naar een circulaire horeca

Zoals op de Horecava 2018 al te zien was, speelt duurzaamheid en circulariteit de aankomende jaren de hoofdrol op het gebied van nieuwe innovaties. Voornamelijk de future farming, van bron tot bord en de no waste trends zullen nog meer uitgelicht worden. Zo heb je het wormenhotel; een houten bak waarin je het keukenafval kwijt kunt en door de wormen wordt omgezet in nieuwe compost voor planten en kruiden. Ook was er veel te zien over het gebruik van recyclede producten waarbij bedrijfskleding en interieur worden gemaakt van oud afval. Met deze innovaties en nog vele anderen wordt er steeds meer gestreefd naar een circulaire horeca.

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/op-naar-een-circulaire-horeca

Laatste artikelen

TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag

TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...

A table gerechten

Ardo In een tijd waarin keukenpersoneel schaars is en de vraag naar snelle oplossingen toeneemt, biedt Ardo een assortiment bereide groenten dat perfect inspeelt op...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg