fbpx

Overdreven lekker

In een paar 2.050 euro naar binnen werken. Chefkok Diego Buik regelt het wel. Ingrediënten als dry-aged wagyuvlees, witte truffel en goud zijn niet bepaald goedkoop, maar als je daar een saus van 35 kreeften, saffraan en 34 jaar oude sojasaus bij toevoegt dan krijg je toch wel een burgertje voor het schamele bedrag van 2050 euro. Horeca ondernemers proberen exclusiviteit te creëeren, wat goed is. Deze burger is echter wel heel exclusief en zal niet snel door een gast besteld worden. Een goede balans is key.

https://social.tippr.nl/overdreven-lekker

Laatste artikelen

Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype

In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een hoofdrol in de menukaarten van de moderne...

Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca

Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg