fbpx

Overdreven lekker

In een paar 2.050 euro naar binnen werken. Chefkok Diego Buik regelt het wel. Ingrediënten als dry-aged wagyuvlees, witte truffel en goud zijn niet bepaald goedkoop, maar als je daar een saus van 35 kreeften, saffraan en 34 jaar oude sojasaus bij toevoegt dan krijg je toch wel een burgertje voor het schamele bedrag van 2050 euro. Horeca ondernemers proberen exclusiviteit te creëeren, wat goed is. Deze burger is echter wel heel exclusief en zal niet snel door een gast besteld worden. Een goede balans is key.

https://social.tippr.nl/overdreven-lekker

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg