fbpx

Overdreven lekker

In een paar 2.050 euro naar binnen werken. Chefkok Diego Buik regelt het wel. Ingrediënten als dry-aged wagyuvlees, witte truffel en goud zijn niet bepaald goedkoop, maar als je daar een saus van 35 kreeften, saffraan en 34 jaar oude sojasaus bij toevoegt dan krijg je toch wel een burgertje voor het schamele bedrag van 2050 euro. Horeca ondernemers proberen exclusiviteit te creëeren, wat goed is. Deze burger is echter wel heel exclusief en zal niet snel door een gast besteld worden. Een goede balans is key.

https://social.tippr.nl/overdreven-lekker

Laatste artikelen

Tips: Gasten-DRUK

De gasten-DRUK in 2025 is zowel een uitdaging als een kans voor horecaondernemers. Door zich aan te passen aan de veranderende behoeften van consumenten...

MICE Operations

by Rabbit Events Plan de beste events met minder werk. Het perfecte evenement organiseren kan makkelijker.Maak ook kennis met het bewezen proces van MICE Operations.Meer leads en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg