fbpx

Perfect Serve Barshow

Perfect Serve Barshow 2019 – TIPPR-Container 

De TIPPR-container is na de Horecava de zee opgegaan om iedereen te inspireren met de quote van Laser 3.14:

Let’s RUMble:

Op zijn reis kwam de TIPPR-container ook in Belize terecht waar ze hele mooie rum maken in het regenwoud, Copallli RUM. De TIPPR-container is nu onderweg met RUM van Belize naar Amsterdam. Vanaf 21 mei staat de container weer in Nederland op de Perfect Serve Barshow. In de container wordt een pop-up bar gebouwd met deze Rum uit Belize. Bezoek zeker deze pop-up bar op de Perfect Serve BarShow en win een fles Copalli Rum.

WIN een fles Copalli Rum tijdens de Perfect Serve BarShow:

  1. Post een foto van jezelf op Instagram met de TIPPR-container
  2. Use: #tippr
  3. Tag: @tippr op je foto

Met Tippr naar de Perfect Serve Barshow 21-22 mei:

De Perfect Serve Barshow is het inspiratie event voor en door bartenders op 21 & 22 mei in de Westergasfabriek. Op deze zesde editie vind je een mix van innovatie, high-end service, de nieuwste en gerenommeerde drankenmerken en barproducten.

Bezoekers van de Perfect Serve Barshow Amsterdam zijn zowel nationale als internationale bartenders, bareigenaren, cocktailliefhebbers, merkambassadeurs en iedereen die zowel zakelijk als persoonlijk gerelateerd is aan de barindustrie.

Tijdens deze derde editie zullen zo’n 2.500 bartenders en cocktail connaisseurs genieten van meer dan vijftig drankmerken. En worden ieder uur verschillende van seminars gehouden van internationale sprekers, tastings, competities, product showcasing en experience stands zal dit jaar nog groter en diverser zijn.

– Datum: dinsdag 21 en woensdag 22 mei
– Tijd: 12.00-19.00 beide dagen
– Locatie: Westerpark Amsterdam (WesterLiefde, WesterUnie en Zuiveringshal West)
– Parkeren: Q-park Westergasfabriek
– Tram: Tram 5 eindhalte Van Hallstraat.
– Bus: 21 halte van Hallstraat

Reguliere tickets kosten 20 ex BTW en zijn beide dagen geldig, via tippr zijn de kaarten gratis. Druk in de Tippr app op het filter linksboven en vind alle informatie over de Perfect Serve via de knop.

  druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld PerfectServe in en druk op opslaan. De artikels over de cocktails verschijnen in je scherm. Wil je samen met Tippr gratis naar de Perfect Serve Barshow, registreer je via de Tippr app en zoek op Gratis naar Perfect Serve.

TIPPR APP

de app is ontwikkeld voor drukke horeca professionals. De app presenteert binnen 3 minuten de laatste ontwikkelingen die van toepassingen zijn voor de professional. Door middel van het swipen (like/dislike) kan de gebruiker snel de laatste ontwikkelingen tot zich nemen.

1. BINNEN 3 MINUTEN INSPIRATIE
door te swipen krijg je dagelijks nieuwe  inspiratie on demand en kan je razendsnel zien wat er te koop is, en bij interesse meteen een productsample aanvragen.

2. GRATIS PRODUCT INNOVATIES
dagelijks worden de nieuwste product innovaties geüpload en kunnen deze middels app aangevraagd worden.

3. VOOR EN DOOR HORECA
door samen te werken kan de foodservice markt alleen maar sneller groeien en zullen gasten vaker terugkomen

4. EXCLUSIEF VOOR HORECA PROFESSIONALS
om te voorkomen dat particulieren gebruik gaan maken van de applicatie kan je alleen met een uitnodiging deelnemen. Na het registeren van je gegevens ontvang je een persoonlijke login-code.


Laatste artikelen

Michelin sterren 2023: België & Luxemburg

Op 13 maart 2023 heeft Michelin de selectie van de Michelin Gids België en Luxemburg 2023 gepresenteerd. In deze editie zijn 816 restaurants opgenomen,...

Trendrapport 2023 – wie het kleine niet eert ..

Voor 2023 kijken we op basis van de TIPPR data naar horeca trends voor het komende jaar. De basis van alle trends zijn terug...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.