fbpx

Personeel enthousiasmeren over duurzaamheid

Het streven naar duurzaamheid kan sommigen misschien wel eens de neus uitkomen. Men gaat af en toe toch nog liever voor de makkelijke weg en gooit het eten gewoon de prullenbak in. Hoe zorg je ervoor dat je jouw personeel toch weet te enthousiasmeren? Dwing je personeel in ieder geval niet. Het is belangrijk om je culinaire team hiervoor op te leiden, want dat is een meerwaarde voor iedereen en voor de zaak. Medewerkers zullen het uiteindelijk ook zeker leuk gaan vinden, want in plaats van dat ze het eten in de prullenbak zien verdwijnen, maken ze er nu iets lekkers van. Zoeken naar creatieve oplossingen zorgt voor toch wel voor een vreugdedansje als er dan ook een heerlijk gerecht wordt bereid.

https://social.tippr.nl/personeel-enthousiasmeren-over-duurzaamheid

Laatste artikelen

Variabele prijsstelling in de horeca

De horeca maakt momenteel een belangrijke transformatie door waarbij betere bezetting en prijsflexibiliteit cruciaal zijn. Het gebruik van bestelzuilen met variabele prijsstelling stelt gasten...

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg