fbpx

Pindabaas

Tot voor kort lustte ik geen pindakaas, maar sinds ik de boterham met pindakaas en suiker heb ontdekt is er een wereld voor mij open gegaan. Oké, niet super culinair, maar dat hoeft ook niet altijd. Echter is pindakaas een alleskunner en heeft hij veel meer in zijn mars dan alleen maar op de boterham gesmeerd te worden.

TIP 1: Hummus
Mocht je een keer te weinig tahin hebben, dan kan pindakaas zomaar de redder in nood zijn.

TIP 2: Bondingtime
Pindakaas kan goed gebruikt worden voor het binden van soepen, sauzen en stoofpotten. De pindasmaak is minder overheersend dan je zou denken, dus je kunt het in nood best eens proberen!

https://social.tippr.nl/pindabaas-2

Laatste artikelen

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...

Transformeer Je Restaurant met No-Waste Praktijken!

In de moderne samenleving zien we een groeiende beweging naar het minimaliseren van voedselverspilling. Deze beweging wordt niet alleen omarmd door innovatieve startups en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg