fbpx

Pitaya Power

De Vietnamese Pitaya, beter bekend als de dragon fruit, is bezig aan een opmars en heeft dat grotendeels te danken aan de opvallende kleur en de smaak. Wie de pitaya bevroren pureert wordt beloond met een prachtig roze fruitpuree: bijna neon roze gekleurd als je alleen de schil gebruikt (minus de leerachtige buitenkant) en iets zachter van kleur als je ook de binnenkant meeneemt.

Nodig:
• 1 grote pitaya, in stukjes (bevroren)*
• ½ banaan, in plakjes (bevroren)
• klein handje mangoblokjes (bevroren)
• scheut amandel- of kokosmelk
• toppings naar keuze
• extra: sterke keukenmachine of evt. blender.

Bereiding:
Doe het bevroren fruit in de kom van een keukenmachine en voeg de melk naar keuze toe. Pureer tot een glad, romig mengsel met de textuur van sorbetijs. Als je keukenmachine niet sterk genoeg is, laat je het fruit evt. eerst iets ontdooien.
Doe de bevroren fruitpuree in een kom en bestrooi met toppings naar keuze.

Recept: thealldaykitchen.nl

https://social.tippr.nl/pitaya-power

Laatste artikelen

No Waste TOPPR trui

Cheffix Samenwerking Cheffix en TipprWij zijn Cheffix! Onze passie ligt in het vervaardigen van betaalbare, hoogwaardige kokskleding. Met 25 jaar ervaring in de textiel, dankzij...

‘More Horeca Success’ voor bezoekers én exposanten!

BBB Maastricht BBB Maastricht is dé horecavakbeurs die Nederlandse en Belgische horecaprofessionals verbindt in MECC Maastricht van 7 t/m 9 oktober 2024.Bezoekers kunnen zich verheugen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg