fbpx

Proost op de oester!

Oesters blijven een gewild product waarbij een mooi glas champagne tijdloos is. Wist je dat je de verschillende soorten oester ook heel goed kan combineren met andere dranken? Zo is het leuk om je gasten eens te verrassen met verschillende soorten drankjes per oester. Je kunt hiermee eindeloos variëren. Hieronder een paar heerlijke combinaties:

– Gillardeau met een droge mousserende wijn zoals cava of prosecco
– Prat-ar-Coum met een IPA (Indian Pale Ale) bier
– Utah Beach met cider
– Platte oesters met oude jenever of tequilla
– Tarbouriech met witte wijn

Bron: culy

https://social.tippr.nl/proost-op-de-oester

Laatste artikelen

MICHELIN Gids 2025 Nederland – alles wat je moet weten

De MICHELIN Gids 2025 voor Nederland wordt op 6 oktober 2025 gepresenteerd in het MECC Maastricht. In deze categorie vind je alle artikelen rondom de gids: van de nieuwste sterrenrestaurants en Bib Gourmands tot de belangrijkste trends en achtergronden.Of je nu een horecaondernemer bent die wil weten hoe de gids de markt beïnvloedt, of een foodie die de beste restaurants van Nederland zoekt: hier bundelen we alle relevante updates en analyses over de MICHELIN Gids 2025.

Waarom een dinner show in de horeca?

Wat is een dinner show?Een dinner show is een avondvullend concept waarbij een diner wordt gecombineerd met entertainment, zoals live muziek, cabaret, theater of...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg