fbpx

Proost op de oester!

Oesters blijven een gewild product waarbij een mooi glas champagne tijdloos is. Wist je dat je de verschillende soorten oester ook heel goed kan combineren met andere dranken? Zo is het leuk om je gasten eens te verrassen met verschillende soorten drankjes per oester. Je kunt hiermee eindeloos variëren. Hieronder een paar heerlijke combinaties:

– Gillardeau met een droge mousserende wijn zoals cava of prosecco
– Prat-ar-Coum met een IPA (Indian Pale Ale) bier
– Utah Beach met cider
– Platte oesters met oude jenever of tequilla
– Tarbouriech met witte wijn

Bron: culy

https://social.tippr.nl/proost-op-de-oester

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg