fbpx

Proost op de oester!

Oesters blijven een gewild product waarbij een mooi glas champagne tijdloos is. Wist je dat je de verschillende soorten oester ook heel goed kan combineren met andere dranken? Zo is het leuk om je gasten eens te verrassen met verschillende soorten drankjes per oester. Je kunt hiermee eindeloos variëren. Hieronder een paar heerlijke combinaties:

– Gillardeau met een droge mousserende wijn zoals cava of prosecco
– Prat-ar-Coum met een IPA (Indian Pale Ale) bier
– Utah Beach met cider
– Platte oesters met oude jenever of tequilla
– Tarbouriech met witte wijn

Bron: culy

https://social.tippr.nl/proost-op-de-oester

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg