fbpx

Proost op de oester!

Oesters blijven een gewild product waarbij een mooi glas champagne tijdloos is. Wist je dat je de verschillende soorten oester ook heel goed kan combineren met andere dranken? Zo is het leuk om je gasten eens te verrassen met verschillende soorten drankjes per oester. Je kunt hiermee eindeloos variëren. Hieronder een paar heerlijke combinaties:

– Gillardeau met een droge mousserende wijn zoals cava of prosecco
– Prat-ar-Coum met een IPA (Indian Pale Ale) bier
– Utah Beach met cider
– Platte oesters met oude jenever of tequilla
– Tarbouriech met witte wijn

Bron: culy

https://social.tippr.nl/proost-op-de-oester

Laatste artikelen

Fish Tales Conserveria: vraag nu een gratis sample aan.

Fish Tales Perfect voor de horeca, want deze nieuwe blikjes zijn niet alleen smaakvol, maar ook een eyecatcher op tafel.  Fish Tales Conserveria: Ontdek een wereld...

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg