fbpx

Quinoa brekkie

Dat quinoa nog steeds favoriet is door alle salades, burgers en maaltijden wisten we al. Maar wist je dat quinoa ook een perfect zaad is voor bij het ontbijt? Door de quinoa kort te koken en vervolgens toe te voegen aan je yoghurt bowl heb je binnen elke minuten een heerlijk vernieuwend ontbijtje voor op de menu kaart.

Ingrediënten
– 50 gram Lola Quinoa
– Vers fruit (zoals banaan, nectarine, frambozen, bosbessen)
– Een bakje yoghurt
– Een handje kokossnippers
– Een eetlepel honing

Bereiding
1. Laat 50 gram quinoa 10-12 minuutjes koken.
2. Snijd wat vers fruit in stukjes.
3. Vul een kom met yoghurt en de gekookte quinoa.
4. Voeg het fruit toe.
Garneer met kokossnippers en honing.

Bron: Lola Quinoa

https://social.tippr.nl/quinoa-brekkie

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg