fbpx

De Horeca gaat de lucht in – Terugblik radiohoreca.nl

De horeca is de grootste huiskamer van Nederland. Van 10 t/m 13 januari knalde Bidfood Radio Horeca live in plaats van de Horecava.

Download de TIPPR-app?Kijk hier terug naar de video’s van afgelopen dagen

De Horecava staat bekend als dé toonaangevende horeca vakbeurs in Nederland. Een volledig en kwalitatief aanbod voor de gehele horecabranche, waar fysiek verbinden en gastvrijheid centraal staan.

Door de huidige omstandigheden in – en de druk op – de markt, kon dit helaas onvoldoende gewaarborgd worden.

Iedereen had graag met elkaar staan proosten op de Horecava. Helaas ging dit niet door en konden we dit niet veranderen. Maar van 10 t/m 13 januari heeft Bidfood er een feestje van gemaakt!

Radio Horeca bestond uit vier verschillende shows op een dag, ingevuld met allemaal first-time DJ’s die bij Bidfood werken. Van horeca nieuws, grappen, sidekicks en interviews tot de beste Nederlandse artiesten.

Verhalen met een lach, een traan en een grap en daarnaast niet te vergeten, alles met veel confetti. Zo praatte Colin Westerwoudt met verschillende ondernemers over de nieuwste trends en vertelde Timo Janse over de cocktails. Bidfood ging met de uitzendingen van het bittere naar het zoet.

De besproken trends:

  • Take away 3.0
  • Health & Happiness
  • Personeelstekort
  • Neuro horeca

De horeca TOPPR’s die meepraatten over de trends:

Radio Horeca TIPPR

Het laatste uurtje van de dag was een fout uurtje waarin verschillende artiesten werden gebeld. Het was een echt horeca feest! Zoals bekend stroomde de confetti door onze TIPPR aders!

Kijk hier de aftermovie!

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Horeca TOPPR van januari – Chefkok Rick Gresnigt

De allereerste TOPPR van het jaar is bekend 🎉 De TOPPR wordt gekozen om waardering uit te spreken voor hardwerkende horecacollega's. Rick Gresnigt is...

Horeca omzet in januari

Na een drukke december maand is het weer januari, een maand die bekend staat als een vrij rustige maand. Om toch extra omzet binnen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.