Erg vervelend, avocado’s die nog niet rijp zijn. Het is een wereldprobleem binnen de keukens. Maar goed, helaas kunnen we er soms niks meer aan doen en moeten we zoeken naar een passende oplossing. En die is er! Je kunt je onrijpe avocado namelijk gewoon in de oven stoppen. Wat geldt voor de meeste soorten groente en fruit, geldt ook voor avocado: hij rijpt sneller in een warme omgeving. Wil je het dus helemaal goed doen, gebruik dan je oven. Plaats de ingepakte avocado op een ovenschaal en zet ‘m in de oven op ongeveer 95 graden Celsius. Check na tien minuten (of sneller, ligt eraan hoe rijp de avocado al was) of de avocado zacht genoeg is.
Rijp je avocado in de oven
https://social.tippr.nl/rijp-je-avocado-in-de-oven
Laatste artikelen
Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour
TIPPR-team - 0
Bidfood
Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...
Van drukte naar duidelijkheid
TIPPR-team - 0
Rabbit Messenger
Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Insight
Wagyu Biefstuk Classificaties
Waarom A5 Wagyu de Beste Keuze is voor Horeca MargeWagyu biefstuk wordt wereldwijd geprezen om zijn malsheid, rijke smaak en...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.