fbpx

Roken wordt gezond

Roken is al lange tijd verboden in de horeca en sommige zaken zijn zelfs al bezig hun terras rookvrij te maken. Niet iedereen is hier blij mee, maar sommigen plukken hier juist de vruchten van. Roken kan namelijk in een heel culinair daglicht worden gezet. Het is namelijk mogelijk om een gerecht op te roken zonder dat er tabak bij komt kijken.

Men noemt het vaporiseren: een techniek waardoor een moleculaire smaakbeleving ontstaat. Deze speciale pijpen werken op basis van vulkanische stenen, houtskool en verspreiden geen onaangename geur of smaak. De mogelijkheden om kleine gerechten te vaporiseren zijn eindeloos: vegetarische bouillon, vlees en vis, alles is mogelijk.

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Foto credit: Aroma Vapology

https://social.tippr.nl/roken-wordt-gezond

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Aangezien elke cashewappel...

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg