Het is super zonde als je vaste krachten niet hun volle contracturen kunnen draaien. Zij hebben ten slotte recht op de uitbetaling van alle uren. Door hier constant en actief mee bezig te zijn en een oogje in het zeil te houden, kun je tussentijds even bijsturen en kom je achteraf niet voor een surprise te staan. Wanneer je een medewerker onder zijn of haar contracturen inroostert, zal je wel de contracturen moeten uitbetalen. In de horeca is het echter vaak het geval dat er overuren worden gemaakt, terwijl dit juist vaak te voorkomen is. Probeer daarom middels een roostertool in de gaten te houden of een medewerker boven of onder zijn contractenuren wordt ingepland. Zo kun je beter inschatten wie je eventueel naar huis kunt sturen als het rustig is of juist nog wat extra uren kunt inzetten wanneer het druk is.
Rooster je vaste krachten perfect in
https://social.tippr.nl/rooster-je-vaste-krachten-perfect-in
Laatste artikelen
MICE Operations
TIPPR-team - 0
by Rabbit Events
Plan de beste events met minder werk. Het perfecte evenement organiseren kan makkelijker.Maak ook kennis met het bewezen proces van MICE Operations.Meer leads en...
On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa
TIPPR-team - 0
Bresc
Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...
Insight
Verduurzamen met (H)eerlijke Koffie: 5 Tips
Duurzaamheid in de horeca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met slimme, haalbare aanpassingen maak jij jouw koffievoorziening groener en toekomstbestendig....
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.