fbpx

Rooster je vaste krachten perfect in

Het is super zonde als je vaste krachten niet hun volle contracturen kunnen draaien. Zij hebben ten slotte recht op de uitbetaling van alle uren. Door hier constant en actief mee bezig te zijn en een oogje in het zeil te houden, kun je tussentijds even bijsturen en kom je achteraf niet voor een surprise te staan. Wanneer je een medewerker onder zijn of haar contracturen inroostert, zal je wel de contracturen moeten uitbetalen. In de horeca is het echter vaak het geval dat er overuren worden gemaakt, terwijl dit juist vaak te voorkomen is. Probeer daarom middels een roostertool in de gaten te houden of een medewerker boven of onder zijn contractenuren wordt ingepland. Zo kun je beter inschatten wie je eventueel naar huis kunt sturen als het rustig is of juist nog wat extra uren kunt inzetten wanneer het druk is.

https://social.tippr.nl/rooster-je-vaste-krachten-perfect-in

Laatste artikelen

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...

Transformeer Je Restaurant met No-Waste Praktijken!

In de moderne samenleving zien we een groeiende beweging naar het minimaliseren van voedselverspilling. Deze beweging wordt niet alleen omarmd door innovatieve startups en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg