fbpx

Rooster je vaste krachten perfect in

Het is super zonde als je vaste krachten niet hun volle contracturen kunnen draaien. Zij hebben ten slotte recht op de uitbetaling van alle uren. Door hier constant en actief mee bezig te zijn en een oogje in het zeil te houden, kun je tussentijds even bijsturen en kom je achteraf niet voor een surprise te staan. Wanneer je een medewerker onder zijn of haar contracturen inroostert, zal je wel de contracturen moeten uitbetalen. In de horeca is het echter vaak het geval dat er overuren worden gemaakt, terwijl dit juist vaak te voorkomen is. Probeer daarom middels een roostertool in de gaten te houden of een medewerker boven of onder zijn contractenuren wordt ingepland. Zo kun je beter inschatten wie je eventueel naar huis kunt sturen als het rustig is of juist nog wat extra uren kunt inzetten wanneer het druk is.

https://social.tippr.nl/rooster-je-vaste-krachten-perfect-in

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg