fbpx

Rubrieken op je blog

Steeds meer horecabedrijven doen mee aan de trend om blog te schrijven op je website. Dit kan zorgen voor meer conversie en hierdoor mogelijk meer mensen die via je website een tafel reserveren. Wil je je blog optimaliseren? Zorg er dan voor dat je vaste rubrieken op je blog hebt. Je kunt bijvoorbeeld elke twee weken een nieuw recept online plaatsen of elke maand het nieuwe menu met de bezoeker van de website doornemen. Hiermee maak je het jezelf makkelijk! Bovendien weten bezoekers wat ze kunnen verwachten en komen ze wellicht speciaal terug op de website om de vaste rubriek te lezen. Een vaste rubriek heeft nog een extra voordeel: je kunt al veel voorbereiden. Schrijf alvast een hele reeks blogs als je het iets minder druk hebt. Zo raak je niet in blogstress als het hoogseizoen begint.

Bron: pocketmenu

https://social.tippr.nl/rubrieken-op-je-blog

Laatste artikelen

Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype

In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een hoofdrol in de menukaarten van de moderne...

Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca

Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg