fbpx

Ruby chocolade

Binnenkort komt er een nieuwe chocoladesoort op de markt met een roze kleur. Dat werd vandaag bekend gemaakt door Europese chocolademakers Barry Callebaut in Shanghai. De chocoladesoort draagt de naam Ruby en is vernoemd naar de cacaoboon waar de choco van gemaakt wordt. Deze boon werd verzameld van over de hele wereld. De zoektocht naar de boon en de Rubychocolade duurde maar liefst dertien jaar en kwam zeventig jaar na de ontdekking van de witte variant.

Bron: Barry Callebaut 

https://social.tippr.nl/ruby-chocolade

Laatste artikelen

Forecast Report 2025

De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...

Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK

In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg