Laat je gasten zelf oogsten! Het saladebuffet lijkt bijna verleden tijd te zijn met deze nieuwe trend. Gasten kunnen zelf hun eten oogsten. Dit zorgt voor veel interactie tussen de horecazaak, werknemers en gasten. Laat je gasten jouw concept ontdekken en neem ze mee op een interactieve middag of avond uit. Gasten zullen deze ervaring zeker niet vergeten!
Salad farm
https://social.tippr.nl/salad-farm
Laatste artikelen
Negroni Sbagliato
TIPPR-team - 0
“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...
TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn
TIPPR-team - 0
Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Insight
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.