fbpx

Salad farm

Laat je gasten zelf oogsten! Het saladebuffet lijkt bijna verleden tijd te zijn met deze nieuwe trend. Gasten kunnen zelf hun eten oogsten. Dit zorgt voor veel interactie tussen de horecazaak, werknemers en gasten. Laat je gasten jouw concept ontdekken en neem ze mee op een interactieve middag of avond uit. Gasten zullen deze ervaring zeker niet vergeten!

https://social.tippr.nl/salad-farm

Laatste artikelen

Negroni Sbagliato

“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...

TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn

Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg